Sportlov

Måndag idag och min första dag på sportlovet.. Yes, ni hörde rätt. Vi har faktiskt sportlov och det känns mer än behövligt just nu!
Har vart lite väl mycket i skolan det senaste, så efter en dags avkopplande i helgen var jag sängliggandes med världens dunderförkylning... Kul! Det brukar komma som ett brev på posten ungefär när jag väl kopplar av lite grann, får väl lära mig att leva med det helt enkelt...
 
Annars är det jobb som gäller hela veckan, går rätt bra om man bara får sova en stund när man kommit hem igen. Hästarna rids så mycket jag orkar helt enkelt.. Surt att bli sjuk när man väl är hemma, men lika bra att det kommer nu kanske så man inte kommer efter i skolan..
 
Första hoppträningarna har avklarats för i år också, båda med Recycle. En träning för Lasse och en träning för Svante. Har gått riktigt bra båda träningarna så det känns bra inför kommande uppgifter! 
 
 
Nehe dags för en alvedon igen och sen blir det att ligga i soffan resten av kvällen.. Vi hörs snart igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: [email protected] Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON