Ridhuset

Igår var vi iväg på första ridpasset i ridhuset efter hästarnas och även min vila. Så himla roligt att få trimma lite ordentligt igen utan all snö överallt :D det var Eron och Chicca som fick åka med och båda skötte sig bra, Eron var kanske lite lat när det just kom till själva arbetet men efteråt verkade båda två väldigt nöjda och tillfreds, frustade som bara den!
 
Idag blir det ridning hemma i snön och senare i eftermiddag åker jag hem igen. Blir lite plugg ikväll och så ska jag packa inför morgondagen då jag åker till Stockholm över helgen på utbildningskonferens som det så fint heter med Sveriges Ingengörer. Ska bli riktigt härligt att bo ute i skärgården och äta god mat, ja och även att lära sig nya saker såklart haha. Känns lite lustigt att packa väskan igen eftersom man precis packade upp den och hade också varit skönt att vara hemma istället men nu är det som det är och jag ska passa på att njuta av stunden!
 
Skolan har börjat nu i veckan med, full rulle på en gång och två inlämningar som ska in första veckan! haha ja dom vet hur dom ska få liv i oss igen efter en månads ledigt vid jul... Känns som om terminen kommer gå fort dock! Läser två kurser nu ett tag framöver och därefter har vi praktik fram till sommaren! Kommer bli riktigt kul att få komma ut och lära sig nånting på riktigt. 
 
Nu ska jag ut och rida i det kalla men dock så fina vädret! Ha det gott allesammans :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: [email protected] Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON