Mer belysning

Nu till denna vinter har vi utökat belysningen på ridbanan hos oss :D tidigare har vi bara haft längs med ena långsidan, för att "testa" oss fram och av andra anledningar med eventuella grannar och liknande. 
 
Men nu efter några år så har vi konstaterat att det är lite knapert, om man eventuellt ska rida lite cavaletti eller liknande. Och eftersom vi ännu inte fått några grannar så kan inte belysningen störa någon, så nu tog vi äntligen tag i saken och utökade med 2 strålkastare längs med andra långsidan också.
 
Nu kanske inte jag ska ta åt mig äran då det var min far och Linus som utförde allt arbete, vilket jag är så tacksam över :D men jag var kanske lite driven i förarbetet och köpte in material och sådant, vilket är minst lika viktigt såklart eller hur? 
 
Hur eller hur så blev slutresultatet helt fantastiskt bra! Jag och Chicca invigde lamporna tidigare i veckan och jösses vilken skillnad! Blev hur bra som helst om ni frågar mig :D 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: [email protected] Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON