Svante-träning

Hemma från kvällens träning för Svante och jag är ännu en gång så nöjd! Man kommer alltid hem därifrån full med inspiration att rida mera och trimma, trimma, trimma... Att vara ännu mer kritisk mot sig själv och ställa ännu lite högre krav i sin egna ridning. Längtar tills mitt nästa ridpass helt enkelt ;)
 
Träningen gick mycket åt till att hitta rätt galopp inomhus. Vi red fram över två bommar på volt i galopp med 3 steg emellan, och sedan på resten av volten skulle vi öka galoppen för att sedan samla den igen till bommarna. Fokus på att ha hästen mellan skänkel och hand. Att den ska svara framåt och även tillbaka, att samla först på rakt spår för att sedan styra mot bommen och galoppera över.
Därefter red vi en liten bana kan man väl säga där fokuset låg på att galoppera i rätt galopp på kortsidorna för att klara utav kommande linjer därefter. 
 
Mycket bra övningar även om det är lite svårt att förklara de efteråt utan varken bild eller film, men jag är åtminstone nöjd som bara den och ser fram emot kommande ridpass i sadeln. 
 
 
En bild på när Eron och jag joggar av, dock lite blöta av regnet, från en träning tidigare i höst för Lasse Berglund!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: [email protected] Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON