Linköping

Hej på er!
Idag har det varit full rulle.. Började dagen med att sko häst, sedan vidare till tippen och sedan till lilla Chicca i Landsbro. Sen hem och äta och packa det sista för att sedan bege oss till Linköping, där jag befinner mig just nu :)
Inatt kommer taxin och hämtar mig och Simon runt halv tre, för att ta oss till flygplatsen i Norrköping några mil härifrån :D
Ska verkligen bli sååå himla härligt med lite sol och värme! Det var ju ett tag sedan man fick uppleva det ;) haha. Så jag ska verkligen njuta till max!
Om vi inte hörs något mer innan vi åker, så kan jag tyvärr inte lova att vi hörs något under tiden där nere heller... Men om inget annat så hör jag av mig när jag är hemma igen, vilket är lördag kväll nästa helg ;)
Gott nytt år på er! :D

Nytt!

Hittade ett halsband igår på rean, nöjd som attan är jag! Riktigt klipp för 20 spänn ;)

Pannkakor!

Nu har jag precis packat färdigt tills lördag! :D packade färdigt allt ikväll för förmiddagen imorgon är fullspäckad, och sedan åker vi till Linköping för att sova där kvällen innan vi flyger :)
Valde kanske en liiite stor väska, men bättre för stor än för liten ;)
Nu tänkte jag käka kvällsmat, och sen ska jag spela bingolotto med la familia! :D

29/12

God förmiddag på er!
Här hemma ligger jag i soffan med världens hosta. Usch, har åkt på en sån himla förkylning som nu har övergått till hosta... Jag har i alla fall kollat på en film nu och tänkte strax ge mig ut och mocka stallet :) men först måste jag äta mera frukost, är inte mätt än... vi hörs senare!

Bad

Ikväll tog jag mig ett långt avkopplande bad, och därefter var det dags för kvällsmat.. Räkor, vitt vin och lite smått och gott till det! Inte helt fel en onsdagkväll ;)
Nu har jag precis gett hästarna sitt sista mål för dagen, så nu väntar lite kvällsmys med pojkvännen!

Ideér

Okej. Nu vill jag ha massa frågor, tips och idéer på vad ni vill läsa om! :D

Välkomna!

Välkomna alla nya och gamla läsare till min nystartade blogg!
Jag kände för ca en månad sedan att jag behövde ta ett break, och ett rejält sådant.
Vad som har hänt sedan sist är att jag har hoppat av skolan, eller i rättare sagt tagit ett studieuppehåll! Jag har också börjat jobba, och från och med den 9/1 januari jobbar jag 55% i ett skolkök, och tar hand om hästarna utöver det! Perfekt enligt mig :)
Jag har även firat jul, en alldeles underbar jul. Fick en massa fina klappar på julafton, träffade hela tjocka släkten på juldagen, och spelade traditionell hockeymatch på annandagen där jag både hann med att göra assist, mål och självmål ;) haha, vilken stjärna man är!

Nu siktar jag mot att åka till Gran Canaria på lördag med världens bästa pojkvän! Vi stannar där i en vecka, och därefter börjar min vardag igen!

På hästfronten är det ganska lugnt för tillfället... Lupol vilar (skrittas lite i skogen) just nu och har gjort ett tag. Han är en häst som behöver ganska mycket vila för att sätta muskler, så efter att jag kommer hem nästa helg så har han haft ett break på sammanlagt 5 veckor. Skönt för honom!! :) men därefter blir det hårdträning!

Nu sitter jag i Jönköping och har precis haft möte med syon och fått broschyrer om uppehållet, så nu tänkte jag dra till a6 och kolla på mellandagsrean!! :D
Vi hörs!


I´m back!

Okej.. Nu kan jag inte hålla mig längre!
Antar att det är denna blogg-känsla som jag längtat efter att få igen, så det är väl lika bra att ta till vara på den! ;)

half way.

Hej på er!
Kul att typ hälften av alla läsare troget kollar in här några gånger varje dag, roligt att se!
Tar det som att ni har saknat mig, eller att ni är så jäkla nyfikna på mitt underbara liv så ni inte kan hålla er borta!
Och jag kan till er glädje berätta att jag snart är tillbaka, det riktigt kliar i fingrarna må ni tro! :)
Men, ett litet tag till måste jag dröja på min comeback.. Det måste lösas flera saker i mitt liv!
Jag ska komma tillbaka som en helt ny människa.
Att äntligen kunna ge allt och lite till för det man älskar, mest i hela världen, gör mig sprallig och varm i hela kroppen!
Livet, nu kör vi - 2012, here I come!!

Fortsättning

Jag har övervägt att fortsätta blogga...
Men om vad märker vi längre fram! :)
just nu tar jag dock en paus ett tag, måste sköta mitt egna liv! Kanske kommer ett inlägg då och då, men inget jag lovar...
Om inget annat hörs vi om ett tag igen! Ha det underbart tills dess och hoppas vi ses då igen!

RSS 2.0
DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON