Sanningen om allt

Mitt favoritcitat bland ridsporten kommer från Jens fredricsson. Det beskriver all ridning, eller allt vad man än gör egentligen, så otroligt bra. Prickar rätt på varenda ord! 
 
Nu har någon (?) gjort ett liten fin bild av det med, så då bara måste jag dela det med er här. 
 Snart jul!

Hej på er!
Snart är det jul och mys med släkt och vänner! Längtar sååå :D
 
Hästarna har det fortfarande lite lugnt, men det börjar suga lite i kroppen nu efter att få sitta i sadeln igen! Efter nyår så, då är det dags att sätta igång igen! 
 
 
Hoppas ni alla får lite ledigt under jul- och nyårshelgen. Jag själv ska plugga en hel del, men ska nog se till att hinna äta massa julgodis och god mat ändå! Har en förhoppning om att jag kommer få väldigt fina julklappar dessutom, och bäst av allt är att min lägenhet ska renoveras! Kan ju inte bli bättre typ ;)
 
Dags för mig att återgå till plugget. Har tenta både lördag och söndag nu till helgen så lika bra att ta tag i det ordentligt... Ha det bäst allihopa!

Saker du kanske missat!

Det har ju hänt en hel del sen jag skrev här aktivt!
 
Detta kanske du har missat...
 
 - Att jag numera bor i Jönköping, och pendlar hemåt så mycket jag hinner för att rida.
 - Att jag pluggar på högskola igen, ska bli en ingenjör av nåt slag är det tänkt!
 - Att jag idag har 3 hästar i stallet, Chicca, Recycle och Eron 
 
 
 

Lupol

Har fått en del frågor om vart Lupol tagit vägen eftersom det inte skrivs så mycket om honom här längre...
 
Saken är den att Lupol fick i september vandra vidare till de gröna ängarna, tillbaka till min käre Kotten och många andra fina som tyvärr fått lämna oss...
 
Lupols ena framhov har strulat under en lång tid och tyvärr kunde vi inte experimentera mer för att försöka hitta ett läkemedel som hjälper.. Vi har gjort allt vi kan under lång tid och till slut hjälpte det inte ens med vila, han fick bara mer och mer ont och till slut började de andra benen ta stryk pga av belastningen på dem för att minska värken i vänster framhov...
 
 
Beslutet var väldigt jobbigt såklart, det handlade om en fortfarande rätt "ung" häst som hade flera år kvar på tävlingsbanan. Men ändå så enkelt för att slippa se Lupol ha ont något mer.
Saknaden efter Lupol är stor och jag tänker på honom väldigt ofta. Det är framförallt väldigt tomt i stallet då han både hördes och syntes mest där bland alla... 
 
Detta är tyvärr livets gång när man har djur, och det börjar nu bli lite lättare för var dag. Jag är så tacksam för de andra hästarna jag har i stallet så man får glädjas över de lite extra istället. 
 
 
tack för all tid vi fick ihop, för allt du lärt mig och alla minnen vi skapat tillsammans! 
 

Mysig helg i Stockholm!

Helgen har spenderats i huvudstaden tillsammans med käre mor och syster!
 
Supermysigt har vi haft det med hotell, shopping och hästar! Min familj är helt klart alldeles fantastiska! Vi har alltid så himla kul ihop 
 
Bästa under helgen var lätt Peders omhoppning i söndagens grandprix, helt otroligt! Samt Minna Teldes kur (orkar inte få till ett tyskt u så det får helt enkelt stå så haha) på söndagen, vilken show hon bjöd på!
Massa inspiration att ta med sig hem som vanligt efter att ha kollat på experterna. Se och lär =)
 
 

RSS 2.0
DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON