Fredag

Hej på er kära läsare!
 
Helgen i Stockholm var hur bra som helst, vilket härligt gäng jag hamnat med! Vi har haft såå himla roligt, och allting var verkligen jätteintressant! Jag kan liksom inte riktigt bestämma vad som var bäst, om det var bastun och badtunnan, hotellfrukosten, finmiddagen eller alla intressanta diskussioner under utbildningen.. Ja allt var verkligen toppen med andra ord!
 
 
 
Tillbaka till verkligheten i veckan och idag är det fredag, denna dag är alltid lika välkommen och så är det även denna vecka. Jag har på något sätt bara bra och roliga helger nu för tiden, och denna helgen är inget undantag!
Har varit ledig idag från skolan, så har fixat en massa i lägenheten då det kommer målare och snickare hit på måndag morgon och då är det lika bra att plocka undan lite här hemma! Mitt i allt så ringer en annan byggare som skulle byta bänkskiva i köket och dörrar, så han kom hit nu också i förmiddags och oj så fint det blev! :D
 
Snart ska jag bege mig till Charlies en runda, deras rea började ju idag så tänkte åka förbi och kika lite innan jag åker med bussen till Sävsjö. Där väntar 3 hästar som ska ridas! Har ju börjat rida både Eron och Chicca denna veckan också, och de har skött sig över förväntan! VIsst lite bock och bus men de har ändå hållt sig på mattan vilket jag är tacksam över hehe. 
 
 
Imorgon är det back to Jönköping som gäller, dessutom med två dunderbra brudar! Elin och Linnea hänger med hit så ska vi på ryttarkick-off med ca 250 personer till på kvällen. Kan bara sluta med succé helt enkelt! 
 
Nu ska jag fixa klart det sista och sedan bege mig. Hörs snart igen!
 
 

Mot Stockholm!

Godkväll på er!
 
Jag sitter uppe mitt i pack-kaoset.. Varför ska det alltid vara så roligt att åka iväg, men så förbannat jobbigt att packa?! jag kan verkligen inte förstå det haha. Har åtminstone skrivit en lista nu för att lugna min inre stress lite hehe, jag kan få lite smått panik över sånt här... 
Men men, jag ska nog få med mig allt så jag klarar mig och ungefär lika mycket till ;)
Vad ska jag göra i Stockholm då? Jo det är som såhär, att lilla Henny har fått jobb som informatör hos Sveriges ingenjörer. Så himla roligt och väldigt spontant kan man säga, allting skedde på några dagar från att jag var en "vanlig student" tills jag stog med anställningsavtalen i handen! Men roligt kommer det bli :D så nu ska vi iväg på utbildning/konferrens hela helgen och bo på en spaanläggning i skärgården, och dessutom få ersättning för det! Haha ja ni kan ju ana att studenten här njuter rätt ordentligt..!
 
 
Annars rullar det på som vanligt. Eron och Chicca ska sättas igång så fort jag är hemma från Stockholm, och Recycle har fått börja jobba över lite bommar och är jätteglad även om orken inte är helt hundra ännu! Men det går framåt och oj vilken helt ny häst det har varit att rida efter hennes vila. Sån stor skillnad och utveckling!
 
 
Nu borde jag packa klart och sedan krypa till sängs.. Konferrensen börjar inte förrän på fredag morgon men åker upp imorgon så jag är framme i tid och dessutom hinner hälsa på en vän! Win-win, sånt gillar jag!
 
 
Ha det toppen fantastiska läsare, helt otroligt egentligen att ni kikar in här ännu! Men jag är väldigt tacksam för det ska ni veta. 
 

Nytt år!

Hejsan på er!
 
Var ett tag sen jag skrev här sist nu.. Sitter i Sävsjö och väntar på mat, är sista dagen på mitt jullov idag så snart bär det av hem till Jönköping igen. Ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen även om vi minst sagt börjar med en mjukstart veckan som kommer!
 
 
Hoppas ni haft en bra jul och nyår kära läsare!
 
Jag har haft det toppen, lugnt och skönt blandat med lite tentaplugg hehe. Höjdpunkten på hela ledigheten toppades i fredags när Eron blev friskförklarad efter sin operation i höstas, lycka!! :D Så nu väntar en igångsättning av honom, äntligen!
 
Nu ska jag äta och sedan packa i ordning för avfärd. Vi hörs snart igen!
 
 

RSS 2.0
DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON