Bommar

Sådär då var 4 bommar färdigmålade. Alltid lika skönt när det blir klart för det är inte direkt det roligaste om man frågar mig... 

Dessa fick bli vita, rosa och röda, och senare i veckan ska de invigas! 

Nu har jag inga direkta hinder kvar att bygga, tycker jag har det mesta som grind, plank, häckar, lite reklamskyltar och olika vattenmattor. Däremot skulle de äldsta bommarna snart behöva lite ny färg, men tror de får åka med denna sommaren också så gör jag i ordning dom till säsong istället :) 
Recycle i Aneby

Här kommer film från lördagens tävling i Aneby med Recycle.
 
 

Bra häst-helg!

Denna helg har minst sagt bestått av häst, häst och häst! 
 
I torsdags var det pay&jump och jag hoppade en häst som jag rider lite grann. Valack 5 år e Callahan. Riktigt trevlig men dock lite tittig än.. Detta var vår andra pay&jump och hade ett stopp i första klassen men i andra klassen, 90cm, var vi felfria. Jättefin runda med en avslappnad och positiv häst som nu börjar förstå vad man ska göra inne på banan!
 
 
På eftermiddagen var det hoppträning med Recycle och Eron, och som dom hoppade!! Recycle kändes riktigt fin i slutet och Eron likaså när han väl busat av sig lite i början! Så himla nöjd över båda två :D
 
 
Fredagen började i bilen och var och red två hästar, vilka också skötte sig kanon.. Så himla roligt när de sköter sig och utvecklas under tiden mellan gångerna man är där! 
På eftermiddagen red jag mina egna hästar och fixade i ordning inför lördagens tävling. 
 
Så igår var det tävling som sagt, med Recycle och även den 4åringen jag tävlat under våren. 
4åringen var först ut i 1m och hoppade felfritt, pigg och glad med helt rätt inställning! Så nu ska hon få en välförtjänt vila ett tag inför höstens utmaningar!
Recycle var pigg som attans i första klassen men i andra däremot var hon lugnare och jag fick till riktigt bra ridning vilket resulterade i dubbelnolla och 3e-placering! Så himla gött att känna att allt bara stämde :D
 
 
 
 
Idag är jag i Jönköping och har "vilo-dag", jag tentapluggar... Kul! haha. Men men, om 3 veckor har jag sommarlov så det är bara att ge järnet nu innan dess!

Chicca Vaggeryd 2015-05-03

Här kommer filmen på Chicca i 110 från Vaggeryd för någon vecka sen. 
 
 

Mycket just nu!

Phuu, fick nästan ta en paus från livet för att hinna med att uppdatera här..
Får lite dåligt samvete när man loggar in och ser att ni fortfarade ens står ut med att kolla in här, när jag uppdaterade senast för över 3 veckor sedan.. suck på mig!
 
 
Vad som har hänt sen sist är i alla fall att hästarna har haft besök av världens bästa Jessica. Så himla skönt när hon har tid att komma till Småland och oss här hemma så hästarna får en koll. Ingen av mina hästar hade några större bekymmer men alltid lika skönt med en ordentlig koll.
 
Har tävlat lite grann med helt klart godkända resultat. Var i Bankeryd för någon helg sedan med lite otur i varje klass. Viserligen första utomhus för i år vilket genererade väldigt glada hästar. Recycle hade ett ner i båda klasserna, och Chicca ett ner i sista klassen. Stör mig lite grann men bara att träna vidare.
 
Igår däremot var Chicca iväg i Braås och debuterade 120 med bravur! Felfri i 110 och ett retligt nedslag på sista hindret i 120. Himla fin runda annars och sprången finns där kan man säga :D helgen där emellan var Chicca i Vaggeryd också och hopppade en 110 felfritt och fint. Kommer komma film därifrån om någon dag!
 
 
Eron har också kommit igång lite mer ordentligt nu och på torsdag blir hans första träning (jag tycker det ska bli sådär roligt, åkte av han senast igår när han busar lite för mycket). Så fråga mig inte riktigt hur jag tänkte när jag bestämde mig för att han får åka med på torsdag, man kan ju nästan tro jag vill ta livet av mig eller nåt hehe. Men men, jag ska göra mitt bästa men funderar på att ta med tårta tills innan träningen i förebyggande syfte ;)
 
 
Nu ska jag ut och måla lite bommar, håller på att utöka hinderparken här hemma lite så då är det lika bra att ligga i. Vi hörs snart igen!
 
 Bild på en väldigt fin 4 åring jag tävlar just nu tagen i Bankeryd. Ägs av Mia Erdeberg och Håkan Mattsson. 

RSS 2.0
DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON