Ridhuset

Igår var vi iväg på första ridpasset i ridhuset efter hästarnas och även min vila. Så himla roligt att få trimma lite ordentligt igen utan all snö överallt :D det var Eron och Chicca som fick åka med och båda skötte sig bra, Eron var kanske lite lat när det just kom till själva arbetet men efteråt verkade båda två väldigt nöjda och tillfreds, frustade som bara den!
 
Idag blir det ridning hemma i snön och senare i eftermiddag åker jag hem igen. Blir lite plugg ikväll och så ska jag packa inför morgondagen då jag åker till Stockholm över helgen på utbildningskonferens som det så fint heter med Sveriges Ingengörer. Ska bli riktigt härligt att bo ute i skärgården och äta god mat, ja och även att lära sig nya saker såklart haha. Känns lite lustigt att packa väskan igen eftersom man precis packade upp den och hade också varit skönt att vara hemma istället men nu är det som det är och jag ska passa på att njuta av stunden!
 
Skolan har börjat nu i veckan med, full rulle på en gång och två inlämningar som ska in första veckan! haha ja dom vet hur dom ska få liv i oss igen efter en månads ledigt vid jul... Känns som om terminen kommer gå fort dock! Läser två kurser nu ett tag framöver och därefter har vi praktik fram till sommaren! Kommer bli riktigt kul att få komma ut och lära sig nånting på riktigt. 
 
Nu ska jag ut och rida i det kalla men dock så fina vädret! Ha det gott allesammans :D
 
 

Back in Sweden!

Tillbaka i Sverige och Jönköping igen efter 2 fantastiska veckor i Filippinerna. Allt har verkligen varit helt kalas, bortsett från min mage som inte riktigt varit hundra den sista veckan men nu börjar jag återhämta mig igen så det är skönt!
 
Hoppas ni haft en härlig ledighet vid jul och nyår! Min jul blev lite annorlunda då bror var i Thailand och syster fick åka in på BB, men vi ska fira en egen minijul om någon vecka med familjen och då blir det med nytillskott i familjen och en nyförlovad bror så det kan inte bli bättre 
 
Landade i söndags kväll och igår var jag i Sävsjö en runda för att andas häst igen. Tog även en ridtur på Chicca och hon var lika snäll som alltid efter några veckors ledighet. Ska tillbaka lite senare idag för att rida alla 3, skönt att komma igång igen och längtar som tusan efter barmark och vår så man kan trimma ordentligt och tävla lite igen!
 
 
Nu väntar tvättmaskinen och sedan är det dags att styra ihop lite lunch... Har blivit några maskiner idag efter resan så det är ju positivt att ha jetlag åt rätt håll då, igår vaknade vi klarvakna kl 3 och idag sov jag ända till kl halv 6, woho!
 
Vi hörs snart igen. Ha det bäst!
 
Såhär vackert var det på en strand vi åkte till över dagen i Filippinerna.   

RSS 2.0
DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON