Snart semester!

God kväll på er!
Dagarna går så himla fort nu och det gäller att njuta så gott man kan och bara hinner av denna årstid! Även om vi kanske inte har det mest fantastiska sommarvädret så får man passa på att suga åt sig så mycket sol och värme man bara kan.
 
Snart har jag lite semester från förskole-jobbet och faktiskt även lite lugnare på hästfronten någon vecka eller två. Chicca har gått in i en liten lugnare period så vi håller mest till i skogen just nu eller i gräshagen... Skönt med lite lugnare arbete för både henne och mig utan några större krav under en liten period, även om man längtar till tävlingarna igen! 
Doris har åkt på bete, och Recycle och fölis mår finfint!
 
 
 
Hästen Meja som kom hit för ca en månad sedan fungerar bra och utvecklas framåt enligt plan. Vi jobbar på med en jämnare kvalitet i arbetet och försöker komma igång mer och mer med hoppningen, vilket går framåt! 
 
 
Nu räknar jag ner dagarna till semestern, som "som vanligt" inleds med Falsterbo :D  vi har bokat camping-plats idag och jag längtar ihjäl mig! Nu ska jag fixa med lite pappersarbete och lite kvällskaffe.. Vi hörs snart igen!

Föl!

Jag har missat att uppdatera er om att vi äntligen har fått föl :D:D 
I lördags kväll på det 331:a dygnet av dräktigheten så föddes en liten hingst hemma hos oss e: Bravour. Han är busig som rackans men så oerhört söt! Ja jag är helt kär hehe :D vår första egna uppfödning så det är minst sagt något speciellt!
 
Recycle sköter sig exemplariskt och är en helt fantastisk mamma 
 
 
Precis nyfödd! ca 45 minuter gammal. 
 
 
 
Första morgonen, ett halvt dygn gammal ungefär! 
 
 
 
2 dagar gammal och någon av de första turerna i paddocken. 
Han har en liten häftig teckning på vänster fram, vet inte riktigt vad det kommer bli av den när fölpälsen är borta och hans riktiga färg kommer fram. Men för min del får det gärna vara kvar så som det är nu, lite coolt tycker jag!
 
Han har ännu inte fått något namn men förhoppningsvis kommer vi fram till något snart.. Vi är lite inne på "återvinnings-tema" eftersom hans mamma heter Recycle. Än så länge kallas han Fölis och Rallyräkan, och det passar rätt bra tycker jag! hehe 
 

RSS 2.0
DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON