Firar för fullt!

Ja, fira för fullt är precis det jag gjort ikväll! Dels för att Peder vann jerringpriset igår (som ingen antagligen har missat, minst idag efter alla artiklar hit och dit hehe), men kanske mest för att jag idag klarade min uppkörning för BE-körkort :D:D vilken befrielse det kommer bli nu!!
 
Har därför firat i dubbel bemärkelse ikväll, och såklart har det firats med hästar och hoppning! Kan ju knappt bli bättre än så!
 
 
Jahopp, känner att jag vill nämna några ord från mina tankar om gårdagens jerringpris men jag ska försöka hålla mig kort...
Alla dessa diskussioner som uppkommit efteråt är rätt barnsligt i mina ögon... Jag är bara glad för att den som jag hejade och röstade på, var den som vann :D sedan får alla sport-journalister säga vad dom vill. Men ridsporten har över en halv miljon utövare och är Sveriges näst största sport, det säger det mesta enligt mig. Tro fasen att vi röstar på Peder och vill hylla honom och framförallt svensk ridsport, för jag tycker då att han gjort en helt fantastisk prestation! Sedan tycker jag det är ganska svårt, ja näst intill omöjligt, att jämföra olika sporters mästerskap och mäta medaljers betydelse. Alla sporter är uppbygda på helt olika sätt, mäts/tävlas på olika sätt och har olika antal deltagande... Så det snacket kan man lika väl lägga ner tycker jag, och istället bara att acceptera att det i år var en representant från ridsporten som röstades fram av folket och vann jerringpriset!
 
Glömde nämna hans tal dock, VILKET TAL!! Grymt Peder och snacka om att verkligen få till det när det gäller  ;)
 
 
 
 
Nu kallar sängen för min del.. Imorgon väntar jobb från 7:15-16:15 och sedan blir det stallet hela kvällen. Ska ut och röra lite på hästen som kom hit i lördags, hon vaccinerades det första hon gjorde när hon kom hit så jag har låtit henne ta det lite lugnt och istället myst och försökt lära känna varandra lite. Chicca däremot ska på kvällen åka och hoppträna för Svante, ska bli sååå kul och jag är jätteladdad!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: [email protected] Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON