September

Oj vad tiden går snabbt! Var längesen jag var inne här och blir lika förvånad varje gång över att jag har besökare här varje dag! Ni är otroliga som antaligen hoppas på en uppdatering här, och så är jag sämst på att uppdatera... Bra kombo, eller inte Henny... Skärpning!
Senast jag skrev här var jag sjukskriven och gick med gipsad handled. Den gick ju helt av i en ridolycka tidigare i våras och prognosen såg till en början inte så god ut, men nu några månader senare är den helt återställd! Så otroligt tacksam över att ens kropp kan läka så bra. :D 
 
Hela sommaren har passerat och den har inneburit häst, tävlingar, lite semester, mycket jobb och en del trädgårdsfix.
Hästfronten har flutit på bra. Chicca och Doris har tävlats med framgångar. Chicca har tagit placering i 130 och Doris har debuterat 120 i år felfritt som 5åring. Vi har några få tävlingar kvar inplanerade för året men det märks att säsongen börjar dra ihop sig snart. Recycle har tillbringat hela våren och sommaren på seminstation men tyvärr tyvärr är hon inte dräktig efter många försök och hingstbyte. Lång historia med ett tråkigt slut tyvärr... Vi får hoppas på bättre lycka nästa år!
Bob och Trash har vuxit och blivit äldre. Bob har börjat hoppas in lite nu, vi har tagit några få språng hittills och det har gått mycket bra. Trash ska snart påbörja sin inridning men går ännu på bete och har det gott. :D 
 
Doris från vår första 120cm ihop!
 
Det har varit en del kundhästar och elever i träning under året också vilka alla har utvecklats. För att nämna någon har Atlantic Princess debuterat 120 och Bill, 4 år, ska till helgen debutera på lokal tävling. Det är sååå kul att se hur både elever och hästar utvecklas framåt och att få vara en del av deras resa!
 
Hemma hos oss i huset har vi börjat komma till ro ordentligt. Trädgården är "färdig" för i år, vi har fått mycket hjälp av våra familjer så nu är gräset sått och vi väntar egentligen bara på att det ska komma upp lite gräs och börja växa lite inför nästa år.
 
Bild från dagen gräsfröna såddes!
 
Framåt blir det lite tävlingar, till helgen väntar Kalmar och NorrahammarTaberg för min egna del. Ska också hinna med att träffa lite kompisar på lördag kväll och köra gocart bland annat. Kul kul! Om några veckor väntar dessutom Jönköping Horse Show och jag är huvudfunktionär där i år :D  ett nytt och spännande uppdrag men jag har ju varit med några år där nu så det ska jag nog klara utav hoppas jag! Vill ni vara med som funktionärer där så kika in på länken här och anmäl ert intresse vet jag!
https://jkpg.com/sv/jonkoping-huskvarna/bli-funktionar/
 
Nu ska jag hoppa i ridbyxorna och ta med mig Chicca för hoppträning för Louise Wemlerth. Första gången jag rider för henne idag! Känns inspirerande och kul med nya ögon på sig och förhoppningsvis många bra tips att ta med sig framåt.
 
Vi hörs förhoppningsvis snart igen! Ha det så himla bra tills dess.

RSS 2.0
DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON