Påsken närmar sig!

Snart är det påsk vilket innebär långledigt för min del! Vi är lediga onsdag och torsdag nu denna veckan från skolan vilket innebär ett helt påsklov för min del! Så himla skönt :D
 
Till helgen väntar mest ridning! Har en hel del träningar och hästar som ska ridas inbokade, så full rulle med andra ord! På påskafton ska jag dock iväg på lite påskkalas med massa nya människor, spännande men förhoppningsvis väldigt kul!
 
Helgen efter påsk är det dags för tävling igen. På lördagen styr vi mot Hässleholm med Recycle och Chicca och på söndagen ska jag till Aneby för att debutera med en 4-åring på lokal tävling. Kommer förhoppningsvis gå finfint! Det är alltid lite speciellt med första tävlingarna på en unghäst hehe. 
 
 
Hoppas ni får en lugn och skön påsk mina vänner! 
 

Film

Här kommer lite filmer från helgen.
 
Chiccas andra runda blev bara filmad från hinder nummer 4 och framåt. Det var lite tight med tid mellan hästarna så pappa hann inte riktigt till läktaren för att hinna filma från start.. Så ni får ha lite överseende med det =)
 
 
 
 
 

Världens bästa helg!

Jag måste nog precis vart med om mitt livs bästa helg skulle jag tro. Oj vad den har vart intensiv men sjukt vad kul jag har haft!
 
Lördagen började med tenta i linjär algebra (matte för er som inte vet vad det är..) kl 8. Tentan kändes helt okej måste jag ändå säga så nu är det bara att hålla tummarna! 
Därefter åkte jag direkt till Sävsjö för att rida hästarna och fixa i ordning lite till söndagens pay & jump i Sävsjö.
 
Kl 16:30 körde mamma mig till Nässjö för att jag skulle kunna åka med ett tåg till Jönköping igen och träffa klassen för tentafest!
Galet rolig förfest med säkerligen 30 pers från klassen! Så himla roligt att vi var så många, vad jag tycker om dessa människor alltså!! Vidare gick vi ut på kvällen och dansade loss ordentligt! Hellyckad kväll med andra ord :D
 
På söndag kl 9 var det dags för frukost på Gräshagen hos några vänner från min gamla klass. Vi var nog 8 stycken där och hade supermysigt!! Kul att träffa gamla vänner igen, saknar dom alltför ofta men tyvärr hinner man inte ses så mycket man vill när alla bor på olika orter...
Efter frukosten åkte jag till lägenheten igen och bytte om till tävlingskläder då det var dags att åka till JFK för att hoppa med Chicca och Recycle. Världens bästa mor och far såg till att hästarna och all utrustning var på plats, vad hade jag gjort utan er? 
 
Tävlingen gick fantastiskt fint. Båda hoppade 1m och 110, alltså debut för Chicca på den höjden och andra gången för Recycle. Båda kändes riktigt fina och hoppade felfritt i första klassen. I andra klassen kändes Recycle ännu finare och var felfri. Chicca hade ett nedslag på nummer 3, men hoppade riktigt fint resten av banan.
Sååå nöjd med mina bästa tjejer!
 
Filmer kommer när jag hinner fixa det i Sävsjö nästa gång.. I värsta fall kommer de till helgen om jag inte hinner innan dess. 
 
Ha det så bra tills dess!

Årets första tävling!

Då var årets första tävling avklarad!
 
Första starten gick av stapeln i söndags i Gislaved. Chicca och Recycle var det som var med och både skötte sig utomordentligt!
 
Chicca och jag har inte riktigt varit sams den senaste tiden... 5års-trots och sto, sådär roligt vissa dagar vill jag lova er... Var i valet och kvalet om hon ens skulle få åka med men efter hur hon bättrat sig sista veckan så fick hon åka med... Tur var det för hon skötte sig toppenbra och hoppade dubbelt felfritt!!
 
Recycle hoppade också hur bra som helst! Lugn och harmonisk och tog tid på sig i sprången, framsteg framsteg.. Dock ett nedslag i andra klassen på b-hindret ut ur kombinationen.. Hoppade lite väl stort och fint på a-hindret att det blev väldigt trångt och tyvärr ett nedslag på räcke ur.. Men men, inget jag bryr mig om så mycket..
 
 
Fint formbesked som sagt från båda hästarna!
 
Tävlingsutbudet just nu är kanske inte det bästa så nu till helgen åker vi på pay & jump istället i Jönköping där båda hästarna ska hoppa 1m och 110. 
 
 
Sist röda faran var på pay & jump i Jönköping. Fina häst!

RSS 2.0
DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON