Mitt i augusti

Ja, vi har redan hunnit till mitten av augusti och mina 4 semesterveckor sprang minst sagt iväg... 
Jag har haft en härlig sommar med mycket sol, häst och husbygge! Jag hann med en visit till Falsterbo och sedan var jag och Linus med hans föräldrar några nätter på båten. Härlig avkoppling minsann! 

Hästarna är igång och jag har minst sagt en fullspäckad augusti månad. 6 hästar i stallet som ska hållas igång och denna veckan började jag jobba igen. Tack och lov jobbar jag bara 90% nu i höst men det är fullt tillräckligt med fullt stall också! 
(null)


Huset går framåt och Linus har slitit ordentligt i denna värmen.. Han är otrolig 😍 
(null)

Nu ska jag sova. Har precis tagit ur en äppelpaj från ugnen, min tur att ha fredagsfikat imorgon till jobbet! Till helgen väntar dop och på söndag flyttar det in en 4åring i stallet för lite utbildning. 
Nästa helg ska jag till Värnamo med Chicca och hoppa. Hon känns i fin form men vi dras med 4 fel i år och har lite detaljer att fila på. Men så kul att vara helt igång igen efter förra årets ryggproblem 😃 snart ska Recycle ut och lufta sig igen efter mamma-ledigheten också, blir ju spännande hehe! 

Livet rullar på alldeles för fort som sagt men förhoppningsvis hörs vi snart igen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: h.enny@hotmail.com Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON