Tävlingsdebut

God kväll på er!
Är inne från stallet efter dagens bestyr och inväntar nu lite mat och soffhäng som avslut på denna veckan...

Sedan sist har jag varit i Göteborg, lika härligt som varje år och väldigt inspirerande! Doris har satts igång medans Recycle dragit på sig en hovböld och haft lite ofrivillig vila istället... Chicca startade årets första start igår i Jönköping och Tintin börjar komma igång ordentligt nu och matchas mot årets första tävling om två veckor. Trash växer och busar i hagen medan Bob har varit på löshoppning, 2 gånger faktiskt vilka var de två första löshoppningarna i hans liv. Första gången hade vi mest bara framme bommar och ett litet kryss till slut där hindrena är, och ville mest att han bara skulle förstå systemet med att springa ett varv, stanna hos mig, och sedan springa vidare. Idag däremot när han gjorde detta för andra gången hade poletten fallit ner och vi hoppade hinder hela vägen igenom - flera gånger om utan den minsta missförståelse! Så lätt att förstå sin uppgift och hoppade likadant varv efter varv! Duktiga lilla pojken :D 
 
 
 
Gårdagens tävling med Chicca kan beskrivas som spänd. Hade inte några större förhoppningar heller eftersom hon inte tävlat ordentligt sedan april förra året, så hade ställt in mig på att både denna och även nästkommande tävling enbart är träningsrundor. Hon blir lätt spänd inomhus i början på säsongen, står emot litegrann och vill inte ut mot reklamskyltar/sarg/läktare... Så jag hade lite att jobba på igår hehe ;) slutade med ett nedslag i första klassen, och i andra klassen var hon betydligt mer avslappnad och ridbar men fick ett stopp och fick lägga en volt. Var en linje på långsidan längs med sargen och vi hoppade fint över första och sedan har jag svårt att hålla kvar henne på linjen utan att hon försvinner från sargen, och behöver göra en förhållning för att ge plats till kommande hinder och den tar hon precis som att jag säger "stanna för det är verkligen farligt här långs sargen". Så fick lägga en volt och komma igen, hoppade fint över och sedan resten felfritt men en hel del tidsfel i resultatet. 
Summa kardemumma - vi tog oss igenom dagen med ännu mer rutin i bagaget och en bra känsla inför kommande tävlingar! 
 
Har också inlett ett nytt samarbete, med ströleverantör Stalltrivsel :D:D
Är så sååå glad och tacksam för att ännu ett företag vill stötta mig och min verksamhet!
Stalltrivsel säljer strö-produkter från BMR - både torv, kutterspån, pellets med mera. Och vid beställning av 3 pallar får man det fritt hemlevererat. Hur bra?! :D  Vi blandar torv och spånpellets i våra boxar och är jättenöjda med det! 
Kontakta Mattias om ni vill veta mer om vad Stalltrivsel har att erbjuda! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: h.enny@hotmail.com Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON