Kontraster i livet

Ja, vad vore livet utan lite kontraster? haha
 
Igår började jag dagen med långpromenad. Först till frisören för att försöka få lite ordning på kalufsen! Sen därifrån för att köpa jordgubbar, till mammas jobb och kolla lite datum med jobb och sedan hem igen. Skönt var det i alla fall i det underbara vädret!!
 
Väl hemma fixade jag stallet och sedan kom Vicki och kollade på hästarna igen och behandlade några lite grann till. Men nu ska de vara helt fräscha igen! Skönt det =)
 
På kvällen drog jag och Linnea till Jönköping lite spontant. Sjukt kul kväll med mat och sen utgång!! Tyvärr ganska lite folk ute men vi hade kul ändå! haha =) Det blir vad man gör det till så att säga!
 
 
 
En bild från instagram igår innan jag åkte iväg. Älskar sommaren!!
 
 
 
Idag har jag tillbringat dagen i hästhagarna än så länge. Mocka och plocka sten, perfekt för mina igår nymålade naglar! haha. Nu är de inte så fina längre... Men gött med lite solbränna i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: [email protected] Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON