Bästa schabraken

Efter ett antal år som hästälskare där man köpt sig ett och annat schabrak under den tiden, vill jag säga att schabraken från Mias är min favorit!

De håller sig hur bra som helst både i färg och passform tvätt efter tvätt, och är dessutom väldigt enkla att borsta bort all päls ifrån innan de ska tvättas.

Annars har jag alltid varit ett stort fan av equilines schabrak också, tycker de är jättefina men tyvärr slår de inte schabraken från Mias enligt mig. Detta för att jag tycker de tappar färgen ganska fort, de är svårare att borsta av på insidan vid tvättning och är också lite dyrare, vilket gör att mitt val av favoritschabrak faller på Mias! :D 

Logo

 De två senaste schabraken jag inhandlade ser ut såhär 

  
 
 
Och det absolut roligaste med Mias är att det knappt inte finns några schabrak i butik på lager, så du får alltid specialbeställa med de kostar inte mera för det! Så jag har ett antal med lite olika färger på kantbanden för att variera, och alla är köpta för samma pris! Hur nice? :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: [email protected] Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON