Lördagens ridning

Idag började dagen med en tripp till ridhuset med Eron och Chicca. Båda var väldigt trevliga och ambitiösa så deras pass gick finfint! Chicca ska jobbas mycket i öppna i alla gångarter som lite rehabträning, för att kliva in och under med sitt inre bakben och sträcka ut musklerna i ländryggen. Detta ger dessutom en väldigt lösgjord häst så har tagit med mig arbetet till Eron också och gösses vad fin han är när allt bara släpper!
 
Doris fick sig också en tur idag, och skötte sig lika bra som vanligt. Vi travar runt på egen hand nu för tiden men framåtbjudningen är inte riktigt där ännu. Stundtals är den jättebra och stundtals försvinner den, men såklart är det något som blir bättre för varje pass så det är bara att fortsätta "påminna" och sedan låta det ta den tid som behövs! Hon är kanske travad uppsutten på 5 gånger eller något så det kommer ju om några ridpass, och det ska tilläggas att hon gör framsteg hela tiden!
 
 
Imorgon får alla hästarna vila då jag åker iväg till Linköping nu resten av helgen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: [email protected] Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON