En lördagkväll i stallet

Wow vilken bra start på helgen det varit!

Igår var jag bjuden på tjejkväll tillsammans med 7 andra i Vaggeryd, så efter jobbet blev det att direkt hoppa i ridbyxorna och ge sig ut och rida innan avfärd. Ridning gick bra och tjejkvällen var väldigt lyckad med supertrevligt sällskap, jättegod mat och ett gott glas vin till.
 
Idag började jag dagen tillsammans med Linnea på Charlies och dess rea. Hittade inget särskilt roligt direkt men köpte ett sadelskydd till min nya sadel och ett par tyglar som var nedsatta till halva priset som får ligga på "lagret" i sadelkammaren tills de kommer till användning. Min "nya" sadel som jag inte minns om jag berättat om, är en gammal stubben som ska användas till inridning och sådant... Min förra sådan sadel åkte med syrran när hon flyttade så jag fick skaffa mig en ny helt enkelt , och nu göms den under ett sadelskydd dessutom hehe ;)
 
Efter besöket på charlies åkte vi direkt till Tenhult och Riddersberg för att gå på clinic med Carl Hedin. Mycket inspirerande och många kloka ord och tankar. Kommer en kort sammanfattning därifrån lite senare men ni som inte var där missade verkligen något vill jag säga! 
 
(Bild tagen från Hippsons hemsida) 
 
Till sist hamnade jag i Sävsjö och har ikväll ridit hästarna. Kan väl säga att de riktigt dansade fram på ridbanan efter att man motiverats till tusen av clinicen :D man borde kanske gå på dressyr-clinics oftare..? nej men ridningen blir ju så mycket bättre när man själv är skärpt, så denna clinicen kom väldigt lägligt för min del eftersom jag inte haft den största inspirationen uppe i sadeln de senaste två veckorna... 
 
 
Nu blev det ett långt inlägg men så blir det när helgen är händelserik! Nu väntar snart sängen och imorgon bär det av mot Bratteborg för tävling med två hästar. Önska oss lycka till så hörs vi snart igen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: [email protected] Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON