Snart semester!

God kväll på er!
Dagarna går så himla fort nu och det gäller att njuta så gott man kan och bara hinner av denna årstid! Även om vi kanske inte har det mest fantastiska sommarvädret så får man passa på att suga åt sig så mycket sol och värme man bara kan.
 
Snart har jag lite semester från förskole-jobbet och faktiskt även lite lugnare på hästfronten någon vecka eller två. Chicca har gått in i en liten lugnare period så vi håller mest till i skogen just nu eller i gräshagen... Skönt med lite lugnare arbete för både henne och mig utan några större krav under en liten period, även om man längtar till tävlingarna igen! 
Doris har åkt på bete, och Recycle och fölis mår finfint!
 
 
 
Hästen Meja som kom hit för ca en månad sedan fungerar bra och utvecklas framåt enligt plan. Vi jobbar på med en jämnare kvalitet i arbetet och försöker komma igång mer och mer med hoppningen, vilket går framåt! 
 
 
Nu räknar jag ner dagarna till semestern, som "som vanligt" inleds med Falsterbo :D  vi har bokat camping-plats idag och jag längtar ihjäl mig! Nu ska jag fixa med lite pappersarbete och lite kvällskaffe.. Vi hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


HEJ! Jag heter Henny Vinlöf och är 24 år. Här på min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv med hästar. Till vardags håller jag till i Jönköping där jag studerar på tekniska högskolan.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kontakt: h.enny@hotmail.com Instagram: hennyvinlof
Youtube: hennyvinlof
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::DESIGN GJORD AV: ALICIA OLOFSSON